Forum Logout



  • Give it a try to write a posting, then half way stop, leave the posting open and then go on doing something else, leave the posting open in the background… do nothing.
    Then continue after - say - 15 minutes or longer.

    Likely, after a while of inactivity, the forum software may log you out, because, when you wish to send the post, you are required to log-in again. By then however, the text has gone and you have to start all over again.

    Some other forums have the same thing (it is security, they say, but you are not being warned that you have to do something within a minute or so, because you are at the point of being logged out).
    That’s why, in case of a longer text, I usually make a clipboard copy, before clicking on ‘Submit’.
    But if I forgot and then am logged out… arghhhh…


  • Alpha Testers

    I have just done that to reply to your post.
    Typed a bit and left it for 30 minutes. Came back to finish it off to see the result and I was still logged in.

    I know it happens on many forums though and I use a javascript that remembers what I have typed just in case it ever happens to me. And with my slowness at typing that could happen any time. 🙂

    I wonder if it’s a browser specific problem.


  • Alpha Testers

    is it a cookie issue perhaps ?…I’m only speculating here.
    don’t recall ever having this issue either and I’m always disappearing from keyboard…:)


  • Alpha Testers

    Could be Moles. I can’t remember but is there a remember me option when you log in?

    I logged in way back in 2001 and haven’t logged out since so I can’t remember. 😃


  • Alpha Testers

    there is indeed an option for it to remember you when you log in.


  • Alpha Testers

    @moles42:

    there is indeed an option for it to remember you when you log in.

    There’s something to try next time you log in wulffra. Tick the remember me option and that will hopefully put an end to the problem for you.

    Of course if you do that already, then it must be something else.



  • Thanks!

    I’ll try that one out. Indeed, by default, I leave it untagged, having Roboform to do the autofill and login thing.
    They say it is better to leave that blanc.

    Let’s see…


  • conexware

    i had that happen with another forum for me, but not ours… maybe your ip changed in between or something, or cookie got deleted, i am not sure.



  • This post is deleted!


  • Cookie is deleted once exiting the site.
    I have just given it a test

    test
    18:03 - start a reply - do nothing
    18:27 - submit -

    this worked, keep my fingers crossed 🙂
    thanks again.


  • Alpha Testers

    @wulffra:

    Cookie is deleted once exiting the site.
    I have just given it a test

    test
    18:03 - start a reply - do nothing
    18:27 - submit -

    this worked, keep my fingers crossed 🙂
    thanks again.

    Excellent. 🙂


 

5
Online

9.8k
Users

6.0k
Topics

36.8k
Posts