Please Notice: For fastest support from PowerArchiver team, contact us via our Support page

Powerarchiver 2009 b2 graphical glitch



  • Hi,

    I have had to start using the windows classic theme on Vista SP1.

    When my cursor goes over the icons in the upper right of the window (minimise, restore and close) the old style WinXP icons ‘break through’ the office 2007 skin.

    Cheers

    DrT



  • In beta three, the whole toolbar has changed to that of other windows…the windows border also seems to have changed. Is this the fix to the above?

    Cheers

    DrT


  • conexware

    screenshot if possible? thanks!



  • @spwolf:

    screenshot if possible? thanks!

    Here you go
    attachment_p_15558_0_pa-2009-b3.jpg



  • Any news?



  • I’m getting this with Vista as well. If it helps, when I upgraded from 2009 b2 to 2009 b3, this worked fine. However, when I uninstalled and reinstalled PowerArchiver, (which set itself to Classic Toolbar upon re-installation), and then set the interface to “Modern”, this happened. I would therefore guess this is only happening to those who switch to the Modern look from the Classic look in b3 (i.e. those already in Modern in b2 are fine).

    Hope this helps…



  • @DNA300

    In b2 I had the Win Classic minimise, restore and close buttons breakthrough the modern skin. Upgraded to b3 and cannot tell if the above shot represents the fix or is a bug.

    The only way (tried loads of fixes) I can get Vista to remember my folder options is to abandon aero in favour of classic…go figure.

    Cheers

    DrT


  • conexware

    @drteeth:

    @DNA300

    In b2 I had the Win Classic minimise, restore and close buttons breakthrough the modern skin. Upgraded to b3 and cannot tell if the above shot represents the fix or is a bug.

    The only way (tried loads of fixes) I can get Vista to remember my folder options is to abandon aero in favour of classic…go figure.

    Cheers

    DrT

    we will see if we can reproduce it, if we can, it will be fixed eventually as we have to report it to the component developer that does ribbon interface…


  • conexware

    thanks,

    I think we found the problem and the issue will be fixed in next release.


  • conexware

    please check with beta 4 now avail. through web update and let us know if this has been improved.

    thanks!



  • Looks good to me, can’t reproduce that issue. Thanks! 🙂



  • @spwolf:

    please check with beta 4 now avail. through web update and let us know if this has been improved.

    thanks!

    It has gone back to the b2 behaviour. The app looks as it should, but the old style WinXP min, restore and max buttons in the upper right ‘breakthrough’ either fully or partially (top 10-20%) when I move my mouse cursor over them.

    Cheers

    DrT


Log in to reply
 

Looks like your connection to PowerArchiver Forums was lost, please wait while we try to reconnect.