Icons for archives problem



  • i still have the same problem with archive icons tat i had in recent alphas

    i use the lastest beta build and windows 2000 professional.

    when will this be fixed problem not in 9.25 version


  • conexware

    Have you rebuilt icons with some RegistryFix tool - it might be something due some errors in alpha, and then it stayed because of Windows cache.



  • yes i have used registary mechanic and norton utilities and they both worked ok but same problem still there. i have checked out version version 9.0 and it woirks ok but this version 9.5 beta same problem as before anyone else reproduce this fault?


  • conexware

    Try going to c:\program files\powerarchiver\icons directory with Windows Explorer and see if the all files are corectly displayed (as icons).



  • i have reistalled and uninstalled pa several times to no avail and look at attcched picture of the pa icon folder. However clicking on the archive lanches the archive in pa
    attachment_p_4978_0_icons.7z



  • I got the same problem on a fresh WIndows 2000 installation

    Can’t see the icons for the archive. But no problem under WinXP



  • I already sent an Email about that problem. The different filetypes associated with PA95 show the Windows default icon. If I go in PA’s icon folder I only see Windows default icon and not PA’s icons for every filetype but I can edit the icons and see them properly. I have 5 computers at home so I installed PA95 on one running XPpro and the icons show properly so I installed PA95 on 2 of my other computers running Win98SE and I have the same problem the icons associated with the different filetypes all show Windows default icon and not PA’s icons.


  • conexware

    @Marco:

    I already sent an Email about that problem. The different filetypes associated with PA95 show the Windows default icon. If I go in PA’s icon folder I only see Windows default icon and not PA’s icons for every filetype but I can edit the icons and see them properly. I have 5 computers at home so I installed PA95 on one running XPpro and the icons show properly so I installed PA95 on 2 of my other computers running Win98SE and I have the same problem the icons associated with the different filetypes all show Windows default icon and not PA’s icons.

    we found the problem. It will be fixed in Beta 2…

    thank you!



  • works for me now in PA 9.5 beta2

    this thread can be closed


  • conexware

    thank you!


Locked
 

3
Online

9.8k
Users

6.0k
Topics

36.6k
Posts

Copyright © 1998-2018 ConeXware, Inc.
All rights reserved. Privacy Policy