hang when using the Test function with 7z archives



  • I seem to have found a bug :o

    I’ve tested with several different files, and PowerArchiver always hangs indefinitely when the Test function is used with a 7zip type archive (at least files created with this version of PowerArchiver, I did not have files created with other software to test with). It just does not work, and the process needs to be manually terminated. With other types of archive like zip the Test function does work properly, the problem is only with 7z files.

    Windows 8.1 64-bit, latest PowerArchiver version in x64


  • conexware

    @Big_Boss said in hang when using the Test function with 7z archives:

    I seem to have found a bug :o

    I’ve tested with several different files, and PowerArchiver always hangs indefinitely when the Test function is used with a 7zip type archive (at least files created with this version of PowerArchiver, I did not have files created with other software to test with). It just does not work, and the process needs to be manually terminated. With other types of archive like zip the Test function does work properly, the problem is only with 7z files.

    Windows 8.1 64-bit, latest PowerArchiver version in x64

    Thanks for the report, @Mili will write it up



  • I just noticed by accident that this bug still seems to exist in version 19.00.50 :o I had forgotten about it since I use the Test function so randomly. Thought it would be worth mentioning here. Keep up the good work, guys. 🙂


  • Alpha Testers

    Same here.
    Confirmed with 19.00.51.


Log in to reply